Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ορθοδοξία, ο καθαρός και ανόθευτος θησαυρός της Πατρίδας μας!


Στις ημέρες μας, πολύς λόγος γίνεται για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας και την αναγκαιότητα εξόρυξής του. Και δικαίως, αφού η Ελλάδα έχει την ευλογία από τον Θεό να διαθέτει πλουσιότατο υπέδαφος, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί από σχετικές επιστημονικές έρευνες. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος θησαυρός της Πατρίδας μας και τελικά ο μόνος σωτήριος είναι ένας: Η Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοσή μας! 

Ας μην αυταπατώμεθα... Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι οικονομικό. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα μας είναι αξιακό, είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ! 

Καθίσταται λοιπόν προφανές ότι, απέναντι σε τέτοιου είδους προβλήματα, μόνο η επιστροφή στην Παράδοσή μας και στις πνευματικές μας ρίζες, μπορεί να προσφέρει την λύση. Μόνο όταν ξαναγυρίσουμε σε αυτήν την αξιοζήλευτη πνευματική παρακαταθήκη, που σήμερα επιχειρούμε να "πετάξουμε" στον κάλαθο των αχρήστων θα δοθεί λύση στα σύγχρονα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουμε. Αν διορθώσουμε την πνευματική μας κατάσταση, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα διορθωθούν και τα κάθε είδους οικονομικά μας προβλήματα. Γιατί η Ορθοδοξία είναι ο μόνος σωτήριος, καθαρός και αδιαμφισβήτητος θησαυρός της Πατρίδας μας!

Η Ορθοδοξία είναι ο μόνος ανόθευτος πλούτος μας!     ΠΛ