Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Σ. Καμενόπουλος: «Έχουμε περάσει σε ακραίες υπερβολές για την κλιματική αλλαγή»


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί την λεγόμενη "κλιματική αλλαγή" και προπαγανδίζει σχετικά με τέτοιον τρόπο, ώστε να εξυπηρετούνται τα σχέδιά της για την δημιουργία της Πανθρησκείας (μίας παγκόσμιας θρησκείας) και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ο καθηγητής κ. Σ. Καμενόπουλος, του Πολυτεχνείου Κρήτης, προσεγγίζει το όλο θέμα επιστημονικά και με την δέουσα νηφαλιότητα:

Σ. Καμενόπουλος: 
«Έχουμε περάσει σε ακραίες υπερβολές για την κλιματική αλλαγή»

“Όπως αναφέρει ο Σωτήρης Καμενόπουλος Δρ. του Πολυτεχνείου Κρήτης από τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, δεν είναι δυνατό να υπάρχει όλη αυτή υπερβολή για την κλιματική αλλαγή.

«Περάσαμε στην υπερβολή και σε ακραίες καταστάσεις. Περιβαλλοντικά δεν τίθεται θέμα μόλυνσης του περιβάλλοντος όπως οι αντιδρώντες ισχυρίζονται». Αναφέρεται στο επιστημονικό προσωπικό και στη νομοθεσία που προλαμβάνει τα παραπάνω, μιλά για την γεωπολιτική ανάπτυξη κι αναβάθμιση της χώρας και  τη ραγδαία ανάπτυξη της οικονομίας.”



Πηγή μας:

Φυσικά υπάρχει και η πνευματική διάσταση σε όλα αυτά. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά τονίζει ο μεγάλος αγωνιστής των δύσκολων καιρών μας, Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, η γη αντιδρά γιατί δεν αντέχει άλλην αμαρτία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή μας: