Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ



Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ

«Όλες οι ειδήσεις πλέον δείχνουν ότι Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και τα πολύ δύσκολα για την Πατρίδα μας, αλλά και για όλο τον κόσμο έρχονται ΣΥΝΤΟΜΑ.

Βέβαια μόνο ο Θεός γνωρίζει τι και πότε τελικά μέλλει γενέσθαι, οπότε εάν Εκείνος θελήσει, μπορεί για μια ακόμη φορά να δώσει παράταση στο χρόνο, προκειμένου να μετανοήσουν περισσότεροι άνθρωποι, όπως Εκείνος μόνο κρίνει.

Διότι ως γνωστόν, τίποτε στον κόσμο δεν γίνεται, εάν ο Θεός δεν το επιτρέψει και όσα πάντα επιτρέπει, είναι για τη σωτηρία των ψυχών μας.

Κάποιοι βέβαια πιστεύουν στην προφητευμένη ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και εφησυχάζονται, θεωρώντας ότι αφού θα έρθει αυτή η καλή εποχή σύντομα, τότε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ; Αρκεί να έχουν προμήθειες για να τρώνε, ώστε να μην πεινάσουν μέχρι να έρθει η Αναλαμπή και στη συνέχεια, πηγαίνοντας στην Αγιά Σοφιά, στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη Θεία Λειτουργία, θα εξασφαλίσουν το "Ποθούμενο" όπως λέγεται, λες και η είσοδος στην Αγιά Σοφιά, θα μας εξασφαλίσει και την είσοδό μας στη Βασιλεία του Θεού !

Κάποιοι άλλοι πάλι απορρίπτουν αυτή την Αναλαμπή, θεωρώντας ως άκυρες και ανυπόστατες τις καταγραφές των προφητειών που υπάρχουν σε βιβλία. Αυτοί οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι βαδίζουμε απευθείας προς τα χρόνια του Αντιχρίστου, χωρίς καμία Αναλαμπή ενδιάμεσα...

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Η γνώση της οποιασδήποτε Προφητείας, ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ έχει για το Χριστιανό και γι αυτό και δίνεται σαν Προφητεία από τον Θεό στους Αγίους Του. Και ο σκοπός αυτός είναι το να αναγνωρίζουμε ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, διότι αυτό μας ζητάει ο Κύριός μας στο Λόγο Του:

δ σημεα τν καιρν ο δύνασθε γνναι;" (Κατά Ματθαίον κεφ.16, στ.3) όχι όμως για να δούμε πότε έρχεται το "Πανηγύρι" της Αναλαμπής, αλλά για να είμαστε ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

Ο Δρόμος της Σωτηρίας της ψυχής μας αγαπητοί Χριστιανοί, δεν εξαρτάται από καμία Αναλαμπή της Ορθοδοξίας που είτε θα συμβεί, είτε όχι στον κόσμο, αλλά από την ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.

Κατόπιν τούτων λοιπόν, ο Θεός έχει ήδη επιτρέψει στους δαίμονες να καταστρέφουν τη χώρα και αυτό το επέτρεψε όχι για να μας τιμωρήσει, αλλά διότι εμείς το θελήσαμε, με τη στάση ζωής που κρατήσαμε, ξεχνώντας το Θεό και γινόμενοι είτε άθεοι, είτε χλιαροί Χριστιανοί, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, τους οποίους εμείς επιλέγουμε να μας κυβερνούν, ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, από αυτή την Ορθοδοξία και τη θερμή Πίστη στο Χριστό, που οι μεγαλύτεροι έχασαν στο διάβα των τελευταίων δεκαετιών, μέσα στον αγώνα της οικονομικής δήθεν ανάπτυξης και ευμάρειας που επιζητούσαν και συνεχίζουν μάταια να επιζητούν και που οι μικρότεροι δεν μπόρεσαν δυστυχώς σχεδόν καθόλου να βιώσουν, μιας και οι μεγάλοι έγιναν τόσο χλιαροί πλέον στην πίστη, που είναι αδύνατο να τους μεταφέρουν τέτοια βιώματα...

Όταν όμως ξεκινήσουν τα δύσκολα αγαπητοί Χριστιανοί, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, Η ΟΡΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, τότε, ΘΑ ΕΛΕΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αυτοί που θα έχουν ξεκινήσει ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, παρά αυτοί που εξ' ανάγκης θα τρέξουν τότε κοντά στην Εκκλησία,

ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ !

Ξεκίνα λοιπόν σήμερα.!

Σημείωσε ΤΩΡΑ σε ένα χαρτί όλες τις αμαρτίες σου που θυμάσαι και βρες έναν Πνευματικό Πατέρα (έναν Ιερέα εξομολόγο δηλαδή) για να τις εξομολογηθείς. Στη συνέχεια ζήτα του να σε  κατευθύνει στην Πνευματική Ζωή, που εν συντομία αφορά τα εξής:

(1)  ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΠΑΘΩΝ
(2)  ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΡΕΤΩΝ
(3)  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ
(4)  ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
(5)  ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
(6)  ΠΡΟΣΕΥΧΗ
(7)  ΝΗΣΤΕΙΑ
(8)  ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ
(9)  ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ
(10)ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ - ΜΝΗΜΗ

Δεν έχει ανάγκη ο Θεός από όλα αυτά.

Εμείς τα έχουμε ανάγκη για να σώσουμε τις ψυχές μας, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Για όλα αυτά όμως απαιτείται ΧΡΟΝΟΣ και ΚΟΠΟΣ.
ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.!
ΑΥΡΙΟ (κυριολεκτικά αύριο) ΙΣΩΣ ΟΧΙ.!

ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!»


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"





"ΟΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ..."



Πηγή μας: