Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΠΑΟΚ - ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!



«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΝΤΟΣ,  
ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!»

Συγκινητική για μία ακόμα φορά, είναι η πρωτοβουλία συνδέσμων του ΠΑΟΚ, να διοργανώσουν συλλαλητήριο την Κυριακή 7 Απριλίου, για να διακηρύξουν την ελληνικότητα της μίας και μόνης Μακεδονίας μας.

Ο ανυπέρβλητος σε πάθος λαός του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει έτσι, πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένα απλώς ένα αθλητικό σωματείο αλλά κάτι απόλυτα συνυφασμένο με την ίδια την ιστορία του γένους μας. Είναι ο ίδιος ιστορία! Είναι η ιστορία της πορείας του Ελληνισμού μέσα στον χρόνο. Είναι οι αλησμόνητες πατρίδες. Αντιπροσωπεύει την αξιοπρέπεια των ανθρώπων του μόχθου, που μπόλιασαν με τον ερχομό τους και τον ιδιαίτερο τρόπο τους την μητροπολιτική Ελλάδα, παρέχοντας όραμα και προοπτική.

Ο ΠΑΟΚ είναι πείσμα και υπερηφάνεια μαζί!

Στα κελεύσματα των καιρών μας, όποιος σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του, δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος. Δεν μπορεί να είναι θεατής, αλλά πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Και η ομάδα της καρδιάς μας, τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Αυτό σημαίνει να είσαι πρωταθλητής, μέσα στα γήπεδα και έξω από αυτά!

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να ανακουφιστούν άνθρωποι που έχουν ανάγκη και χρειάζονται βοήθεια. Ενέργεια που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον αλλά και την ιδιαίτερη ευαισθησία του ΠΑΟΚ προς κάθε εμπερίστατο συνάνθρωπο.

Παραθέτουμε τα δημοσιεύματα, που αφορούν στο συλλαλητήριο και στη συγκέντρωση τροφίμων για τις Ιερές Μητροπόλεις, από την εφημερίδα METROSPORT:


ΣΦ ΠΑΟΚ: Προγραμμάτισαν ξανά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Οι σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του συλλαλητηρίου που είχε αναβληθεί προ μηνών.

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Απριλίου θα πραγματοποιήσουν σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ τη συγκέντρωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 13.00 μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί αρχικά τον περασμένο Φεβρουάριο την ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ:
«Στις 7/4 ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 13:00 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση για την Μακεδονία μπροστά στο άγαλμα του Μεγαλύτερου Έλληνα Στρατηλάτη. Ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι συμβολικός. Η ταυτότητα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Μακεδονίας είναι άμεσα συνδεδεμένες. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτος. Με την λήξη της συγκέντρωσης όλοι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα για να στηρίξουμε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ».” (1)



Κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και χρειάζονται βοήθεια στέκεται για ακόμη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος με ανακοίνωση του καλεί όσους έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα για τα συσσίτια που γίνονται στις Μητροπόλεις.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας πριν από το ματς με τη Λαμία.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 93 χρόνων από την ίδρυσή του και αντιλαμβανόμενος το ρόλο του στην κοινωνία, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο, αποφασίζει στα πλαίσια του εορτασμού της ιστορικής επετείου του να τιμήσει την ιστορία του, προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως κάνει τα τελευταία επτά χρόνια.

Γι΄ αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, και υπό την αιγίδα των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης - Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά θα συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι παραπάνω Μητροπόλεις.

Με κεντρικό σύνθημα «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει» απευθυνόμαστε στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ, καλώντας τον να συμμετέχει σ΄ αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Απευθυνόμαστε ακόμα, στον επαγγελματικό κόσμο, τους χορηγούς του Συλλόγου, σε κάθε εταιρεία και επιχείρηση, η οποία επιθυμεί να συμμετέχει, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 07 Απριλίου από τις 09.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310 988.000 ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Σ. ΠΑΟΚ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».” (2)



(2)                       http://www.metrosport.gr/article/paok-giortazi-ke-prosferi